2021. aug. 29.

Vasárnap

 Annak ellenére is, hogy kb másfél óránként fent voltam éjjel, mert borzasztóan viszketett az ujjam, amit pénteken megcsípett a darázs, jól kezdődött ez a nap, mert sütött a nap. Tényleg nem vagyok nagyigényű, ennyi már elég is. 

Sokáig nem élvezhettük, mert kora délután már meg is érkeztek a felhők, és háromtól folyamatosan esett, dörgött, villàmlott. Mindezt még tetézte, hogy hat adag mosott ruha várt rám, és ha még ez sem lenne elég .ma délután forma 1 is volt. A műszaki verseny nem is volt verseny, mert Belgiumban is esett az eső, de volt egy többórás maratoni forma 1 műsor, amikor mindenki várta, hogy mi lesz, közben a músorvezetők anekdotáztak. Na, hát ha a múltkor említettem, hogy itt bizony a forma 1 nehezített pálya, mert mindenki másnak drukkol. Ez a mai esemény kifejezetten hardcore volt a témában, a végére mindenki haragudott mindenkire. Szerintem a következő futam idején áramszünet lesz, biztos, ami biztos. 

De azért a ma történteknek kapcsán kicsit elgondolkodtam, hogy mégis Roli a legnagyobb vesztese ennek a covidnak, mert gyakorlatilag a humorérzéke is eltűnt, és bőven akadnak kommunikációs nehézségei. Mindenhez még 16 és fél éves is, szóval nem könnyű ez most vele, de remélem, hogy azért kicsit kinyílik a világ neki is majd. De épp emiatt, amilyen ő most,kicsit féltem tőle, hogy a világ nem visszanéz majd, mint Weöres Sándor versében, hanem jól pofánvágja majd. Ez utóbbiból is sokat lehet tanulni, de csak nem 8gy kell. ..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése