2021. aug. 26.

Csütörtök

 Ma hajnalban nyolc fok volt, amikor dolgozni mentünk. Össze is zavarodtam igen gyorsan, hogy vajon átaludtam egy-két hónapot, és máris október van, vagy mi történt itt? Erre végképp nem vagyok felkészülve. Ez bizony hideg. Mint ahogy a délutáni 18 fok sem volt a szívem csücske. De nincs mit tenni, mert ezen aztán nem lehet változtatni. 

Délután voltam masszíroztatni, nagyon jó volt most is. Így, hogy most már elég hosszú ideje járok kéthetente, tök jól kezelhetők a csomóim. Mindig van, de már csak ritkán fájdalmas annyira, hogy felszisszenjek. 

Valamikor muszáj lenne Rolinak hosszú nadrágot venni, mert jövő héten bizony szükség lehet rá. Nem lesz könnyű, mert nem rajongunk a ruhavásárlásokért. 


7 megjegyzés:

  1. Olyan fura olvasni, hogy nem túl messze tőlünk ennyire más az idő. A reggelek itt is hűvösek, viszont én tegnap még fürödtem a medencében is, ami még mindig 22.5 fokos, igaz itt több volt napközben a levegő, mint 18 fok. Szeptemberben állítólag lesznek még 30 fokok is, hát az jó lenne, én is örülnék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annak a harminc foknak én is örülnék, különösen 12-19-e között, akkor megint a Balatonon leszünk.

      Törlés
  2. Épp ma reggel mondtam Ferinek, hogy Máténak és Marcinak is kell hosszú nadrágot venni. Grrr.... Olyat, ami évnyitóra is jó :-)
    A nadrág és a cipővásárlás nálunk is nagy mumus :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a fiúk valahogy genetikailag nem szeretik ezt, és az évek alatt rám is átragadt, hogy az ilyen vásárlás csak tortúra.

      Törlés
  3. Ma én is elővettem a tavaszi bringás dzsekimet, mert előző napokban rámfagyott a pulcsi... Kényelmes volt, nem volt melegem sajnos. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélhetőleg azért nem lesz most már ez minden nap így.

      Törlés
    2. Bízom a hosszú, langyos őszben, azt nagyon szeretem, kirándulni is csodas olyankor. Hát szerintem a bringás dzsekim reggel már mindig kelleni fog.

      Törlés