2021. aug. 4.

Meccsnap

 Izgalmas nap volt ez a mai. Nem csak azért, mert tudtuk, ma este nagy feladat vár ránk, ki kell szurkolni a győzelmet a BL selejtezön a mi csapatunknál sokkal esélyesebbnek gondolt Slavia Praha ellen. 

De délelőtt még hívtam az állatorvost Arti miatt, aki tegnap este már igen aggasztó állapotban volt. Izgultam miatta, hogy ne legyen a doki szabadságon, hogy el tudjon jönni megnézni. Aztán amikor elértem telefonon, és megbeszéltük, hogy jön, akkor már azért izgultam, hogy mit fog mondani. Negyed tizenegykor hívott anyukám, ő, Erik és Roli asszisztáltak a dokinak, hogy a szívével van gond, kapott injekciókat, de délután be kell menni a rendelőbe receptekért. Freddy szemét is megnézte, őt vinni kell majd vizsgálatra, szinte biztos, hogy valamilyen anyagcsere betegsége van, attól ilyen a szeme. A műtétet nem javasolja, mert félmillió forint, és nem biztos, hogy sikerül. Délutánig azon izgultam, hogy vajon nem azért nem hagyott itt receptet, mert nem akarta a gyerekek előtt mondani, hogy nem lehet már meggyógyítani Artit. 

Délután munka után egyenesen hozzá mentünk. Kapott Arthur szívgyógyszert, vízhajtót, és káliumot. Nincs szó arról, hogy szenved, vagy nem tud már teljes életet élni, csak, mint az idős embereknek, neki is beteg lett a szíve. Most először a vizet kell lehajtani róla, és közben a napi egy szívgyógyszert is adni. Aztán majd meglátjuk hogyan reagál, és a helyzethez alkalmazkodva megtaláljuk a megfelelő terápiát. 

Ilyen izgalmak után kifejezetten jól esett szurkolni, és még jobb volt, hogy a mai szurkolás célravezető volt. Igaz, hogy messze nem tökéletes játékot mutattak ma este sem, de nyertünk. Nagyon fontos győzelem ez. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése