2021. aug. 7.

Szombat

 Ahogy kezd visszatérni a nyár, úgy múlik el az a hihetetlen enerváltság és fáradt érzés, amit gyakorlatilag egész héten alig bírtam legyőzni. Ezzel végérvényesen el is dőlt, hogy nekem ez a legalább harminc fok a működési hőmérsékletem. Ez rossz hír kicsit, mert az év nagy részében bőven harminc fok alatt van a hőfok, így aztán nagyon kevés ideig vagyok képes csúcsrajáratva működni. Na de eddig is jó voltam így is, gondolom ez nem is fog változni. Meg majd nem reklámozom ezt a felfedezésemet nagyon. 

Ma leginkább kipihentük a tegnapi napot ..hát mondjuk amennyire lehet pihenésnek nevezni a fahordást, egy heti szennyes mosását, teregetését, hajtogatását. Közben beiktattunk egy budapesti utat, vettünk kettő darab elektromos rollert ma délután. Ennek a sztorija onnan indult, hogy Patrik többször használta már a lime-okat, amikor dolgozni ment, vagy csak bárhová Budapesten. Bejött neki, annyira, hogy el is határozta gyorsan, hogy ő bizony vesz egyet magának. Aztán tegnap reggel, amikor a kocsit leraktuk a P+R parkolóban, Eruk és Roli is kipróbálta. Már eleve gondolkodtak ők is, hogy szeretnének ők is,de ott ez végképp eldőlt. Az övékébe mi is adtunk pénzt, Patrik most is részletekben fizeti ki nekünk. 

Én még nem mertem kipróbálni sem, mert jó gyorsan is tud menni, és kicsit félek, hogy leesnék róla. De egyszer azért majd rászánom magam. 

Ja, és ma voltunk az állatorvosnál is az aktuális helyzetjelentést megtenni. A vízhajtót lehet már csökkenteni napi kêtszer félre, egy hét múlva újra meglátjuk, így mi a helyzet. A szívgyógyszert kell szedni élete végéig most már. Legalábbis most erre van a legnagyobb esély. De nagy öröm, hogy ma már teljesen olyan volt, mint szokott. Végre..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése