2021. aug. 18.

Meccsnap

 Minden fradista izgatottan várta a ma napot, amikor az első meccs van a BL rájátszásban. Nem itthon kezdtünk, hanem Svájcban, az ellenfél otthonában. Még ha elvárás nincs is bennem, bennünk, akkor is ott van az emberben az a kis motoszkáló vágy, hogy milyen jó lenne megmutatni a világnak, hogy a kis, mindenki által lenézett magyar csapat is tud meglepetést okozni. Még akkor is, ha reálisan nézve, nem sok keresnivalónk van a Bl-ben, sokkal inkább való ez a csapat az Európa ligába, ahol lehetnek akár szép sikereink is. De mégis, a BL az más..ott a nagy csapatok vannak, ott lehet sok pénzt keresni. A pénzből pedig lehet tovább építeni a csapatot, stb stb. 

Jól kezdődött, mi szereztünk vezetést, de nem sokáig örülhettünk. Mindenféle érzelmi hullámvasúton ültünk már, volt itt kihagyott tizenegyes, volt kiállítás, de jelen pillanatban még úgy néz ki, hogy a papírforma igazolódik, és ki fogunk kapni. Ez a kilencvenegyedik perc. 

De semmi baj, jövő héten itthon visszavágó..és még bármi megtörténhet. Legrosszabb esetben El csoportkör, amiért sok magyar csapat a fél karját odaadná. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése