2021. aug. 24.

Meccsnap

 Sorsdöntő nap volt ma. A tét nem volt kicsi, a BL csoportkörbe jutás. Nem a mi csapatunk volt az esélyes, főleg, hogy a múlt héten kikaptunk Svájcban. Mégis, 24ezer Fradi szurkoló vett ma este jegyet, abban bízva, hogy ezúttal is sikerül 12. játékosként tovább juttatni a csapatunkat, még akkor is, ha a BL csoportkör inkább egy szép álom, mint a realitás. 

Sokáig úgy állt a helyzet, hogy együtt megcsináljuk. De aztán a játékosok elfáradtak, a szurkolói hangok is haloványabbak voltak már, még ha minden láb a pályán, és minden hang a lelátón még próbált új erőre kapni,és az utolsó erővel is kiharcolni a sikert. 

Végül aztán a papírforma igazolódott, az álom álom maradt csupán, és nem BL csoportkörbe jutottunk, hanem az El csoportkörben folytatjuk az európai szereplést. 

Nem történt semmi baj, fergeteges hangulatú meccsen voltunk, örök emlék marad ez is, ahogy ma este az Arénában felcsendült a BL himnusz. 



1 megjegyzés:

  1. A piros lapig én is néztem.....Jobbak volt a svájciak, ennyi. A Fradi küzdött, harcolt, amiatt dicséret illeti őket. Nagy dolog idáig is eljutni.

    VálaszTörlés