2021. márc. 16.

Semmi kedvem

 Hát ebben a nem is tudom milyen évszakhoz tartozó időjárásban végképp semmi kedvem semmihez. A szél rettenetesen hideg, és én egyébként sem szeretem a szelet, az ilyen hideget meg főleg nem. 

Ahhoz sincs semmi kedvem, hogy mindenhez jó pofát vágjak, és belemenjek abba a játékba, aminek az a fő szabálya, hogy úgy teszünk, mintha semmi sem történt volna. Vannak még olyan szabályok, hogy titkoljuk el egymás előtt a nyilvánvaló tényeket, ne mondjuk ki, hogy ki mindenki érintett már így, vagy úgy. Nyilván nem mondom ki hangosan, de nem tetszik ez, sokkal célravezetőbb lenne őszintén elmondani a bajokat, például azért is, hogy ne keljenek szárnyra mindenféle pletykák. De ehhez én kevés vagyok, az egyetlen, amit tehetek, hogy kerülöm ezeket a helyzeteket, amennyire csak lehet. Néha kicsúszik a számon egy-egy olyan mondat, hogy nem nagyon tudok tervezni május végi dolgokat, amikor azt sem tudjuk, mi lesz a jövő héten, de ilyenkor meg megkapom, hogy ez nem jó szemlélet. Az lehet, hogy nem jó, de őszinte. 

Hú, nagyon szeretnék már tavaszi meleget, zavartalan napsütést, madárcsicsergést..

1 megjegyzés:

  1. Mindenki másképp nyugszik meg. Én ha sokat beszelnék róla, belecsavarodnék...nem akarok. De ha te attól nyugodnál meg valamelyest...megértem játszma ez így is, úgy is...😔 tartsunk ki.❤

    VálaszTörlés