2021. márc. 25.

Csütörtök

 A legjobbkor kezd végre melegedni az idő. Tök jó érzés volt ma, hogy már melegített a nap. Igaz, a szél még időnként elég zord arcát mutatta, de azért már szerintem nem tud győzni a napsütés felett. Meg az időjárás előrejelzés is azt mutatja, hogy innentől jobb lesz. 

Valamiért nem tudok most jó hangulatban és a megszokott lelkesedéssel, lendülettel csinálni semmit. Minden napon úgy vonszolom magam keresztül, minden nap a túlélés a cél csak. Igaz, a szombati munka is nagyon olyan most, akihez semmi kedvem, és csak túl akarok lenni rajta. Most csak nagyon minimálisan tudok előre tervezni ahhoz a munkához, és ez így nem a legjobb. Még fogjuk tudni csinálni, de idegesíteni fog egészen addig, amíg az utolsó kattintást nem teszem meg. 

Még mindig nem rendeltem magamnak farmert, és van egy kardigánom is, amit ki kell dobni most már, mert szétfeslik az anyaga Tehát kéne egy kardigán is, mondhatjuk, hogy a ruha rendelési helyzet fokozódik, de nagyon nehezen veszem rá magam. De gondolom majd egyszer csak jön valami sugallat, és akkor hipp-hopp meg fogom találni, amit szeretnék. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése