2021. márc. 20.

Szombat

 Nem tudok beszámolni semmi izgalmas programról, vagy kirándulásról, de még csak egy focimeccsről sem, mert egyikben sem volt részünk. De türelmesen várunk itthon, nekünk mondjuk Balázzsal együtt kifejezetten felüdülés az, hogy vannak ilyen napok is, amikor nem kell többszáz emberrel együtt dolgoznunk. 

A gyerekeinket érdekes hatással van ez a rengeteg együtt töltött idő. Úgy tűnik, egy kicsit visszatért a gyerekkoruk, mert pont úgy viselkednek egymással mint kisebb korukban. Hol tökéletes egyetértésben összegyűlnek Erik szobájában dartsozni, vagy forma 1ezni, hol kiszekálják egymást a világból. A hangerő mondjuk bőven megemelkedett az akkorihiz képest, mert mindenki igen férfias orgánummal rendelkezik. Valamelyik nap Roli panaszkodott nekem, hogy a két bátyja a szösztelenítő kis kütyüvel akarta levágni a haját. Patrik lefogta, és Eriknél volt a gép. Biztos nem ezt várta tőlem, de kitört belőlem a röhögés. Épp tegnap meséltük el ezt a sztorit Balázsnak is, aki ugyanígy reagált a hírre, mint én, úgyhogy Roli kicsit megsértődött ránk, de aztán gyorsan kiengesztelődött, és már ő is nevetett. 


2 megjegyzés:

  1. Nálunk pont így vannak a fiúk. Borzasztó, amikor direkt piszkálják egymást.
    Nálunk még csak Máténak erőteljes férfihangja, neki is még kialakulóban, és nem nagyon tud bánni a hangerejével. nagyon fejfájdító, amikor a tesóival veszekszik... De majdcsak beleszokunk ebbe is, mire Marci is megférfiasodik :-)

    VálaszTörlés
  2. Mire Marci is férfias hangot ölt, már teljesen edzettek lesztek e téren (is). Bár én még mindig nem szoktam meg, hogy már mindhárman..

    VálaszTörlés