2021. márc. 6.

Mától hivatalos

 Ma került végleg pont az elmúlt hónapok rengeteg idegeskedésére, ügyintézésére. Mától Balázsnak is van egy lakása, ami nem közös velem (még jó, hogy tegnap este írtam, amit írtam, de a kettőnek semmi köze egymáshoz) Nem fene nagy jódolgunkbam döntöttünk így, hanem mert muszáj volt. Azt továbbra sem szeretném nagyon komoly mélységben kitárgyalni, hogy mi minden történt itt október eleje óta. A lényege a történetnek, hogy apósomnak volt egy közös lakása a volt feleségével, ezt pedig a másik érintett személy mindenáron meg akarta szüntetni. Mi úgy kerültünk a képbe, hogy időközben Balázs lett apósom részének a tulajdonosa, így minden ezzel kapcsolatos ügymenet a mi vállunkat nyomta. Csúnya és döbbenetes dolgok hangzottak el az elmúlt hónapokban, de mindegy, ma, akkor, amikor átvettük az új lakás kulcsait, letehettük végleg az ezzel kapcsolatos összes terhet. 

A gyerekek lelkesen segédkeztek mindenben mint ahogy az elmúlt időszakban is mindig itt voltak, bármire volt szükségünk, segítettek. Hol egy-két jó szóval, hol segítő kezekkel. 

Azért remélem, hogy ebben a másik lakásban csak apósom fogja még sokáig jól érezni magát, és Balázs sosem érzi majd úgy, hogy jobb lenne neki ott.. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése