2021. márc. 30.

Még mindig

 Ma még tartott a szabadság, bár arra ébredtem reggel, hogy szokatlanul sötét van, és esik az eső. Ez nem hatott túl jól a kedvemre, mondhatom, hogy rögtön mindentől el is ment a kedvem. De azért igyekeztem legalább arra kihasználni ezt a napot, hogy kikapcsolódjak. Ez sem ment maradéktalanul mert a tegnapihoz hasonlóan ma is kerestek munka miatt. Így nehéz nem foglalkozni semmivel, hogy közben meg mégis kell valamennyit. Na sebaj..ennek is van jó oldala is, tudják hogy lehet hozzám fordulni, mert segíteni fogok. 

A mosógépünk úgy tűnik, be akarja adni a felmondását, legalábbis üzenget mindenféle fútőszál hibát. Hívtam a szerelőt, aki nem volt épp a legsegítőkészebb. Nagyjából közölte, hogy az a hiba nem az, aminek az internet mondja, és higgyem el, hogy fűt az, de egyébként a héten már biztos nem jön ki, ha meg majd mégis szeretném, hogy kedden megnézze, az drága lesz, mert akkor programkapcsolót kell cserélni. Ezek után nálunk biztosan nem..ő legalábbis. Meglátjuk mi lesz, még kap esélyt a mosógép visszavonni a felmondást, de ha nem, majd akkor megtaláljuk az utódot. Ebben már most nem értünk egyet, mert Balázs felültöltős gépet akar, én meg nem. Ott tartunk most, hogy ha az lesz, én nem mosok. 

Holnap és holnapután vár a munka..az érzés nem kölcsönös, akármeddig szívesen lennék itthon. 

3 megjegyzés:

  1. "ha az lesz, én nem mosok. " :)))

    Nem mintha beleszólhatnék, de az elöltöltős tényleg jobb.

    VálaszTörlés
  2. Én felültöltős párti vagyok, most mégis elöltöltős van, mert szarit is egyben.

    VálaszTörlés
  3. Én úgy tudom, hogy az elöltöltősöknek nagyobb a teherbírása ruhailag.
    Nekünk felültöltős volt míg csak ketten voltunk, aztán mikor ide költöztünk, és trveztük, hogy majd gyerekeink lesznek, akkor váltottunk elöltöltősre, mert abból volt csak 7 kilós. azóta persze változhatott, mert a miénk már matuzsálemi 15 éves.

    Amúgy: Feri szerelte már meg a miénket youtube videó alapján és azóta is működik. Meg a mosogatógépet is.

    VálaszTörlés