2021. márc. 31.

Józsi bácsi

 Ma reggel egy letaglózó levél várt a sok olvasatlan email között. A mi szeretett Józsi bácsink, aki a maga hetven évével egy igazi üde, vidám színfolt volt a raktár életében, nincs többé. Összesen négy nap elég volt a covidnak ahhoz, hogy Józsi bácsi soha többé ne poénkodjon, hogy ne lapogassa meg a hátamat búcsúzóul, miután hűségesen átkísért a hazafelé vezető úton az egyik raktárrészből a másikba. Könny szökött a szemembe, amikor ma hazafelé indultam, és a gyorskapu előtt állva nem hallottam tőle, hogy "ajtó, föl". Beépített érzékelő van a padozatban, ha géppel közlekednek, felnyílik magától, de ő akkora átéléssel játszotta a varázslót minden ilyen alkalommal, hogy öröm volt részt venni ebben a játékban. Borzasztó...nagyon nagyon sajnálom őt. 

A kollégák közül sokan betegek, vannak, akik nagyon hosszú ideje vannak távol, olyan is, aki már megpróbált visszajönni, de mégsem megy neki, pár lépcsőfok megtétele után már fullad, remeg, elfárad. De ő az első közülünk, aki ezt a csatát nem tudta megnyerni. 

4 megjegyzés:

  1. Tudod mit érzek most már Dius?? Olyan, de olyan dühöt!! Úgy tombolnék el nem tudom mondani, mert akik ebben meghaltak lehet élhettek volna még öt, tíz, húsz, akár harminc évet is és egy ilyen szar miatt......és így meghalni, távol mindenkitől, egyedül. És amikor ott feküdtek még esetleg mindent érzékelve, mennyire reménykedhettek és közben mennyire félhettek is....én ezt nem tudom mikorra fogom tudni feldolgozni. :(

    VálaszTörlés
  2. Szörnyű. Kicsi fiam barátjának nagypapája tegnap halt meg. 60 éves volt. 3 nap alatt gyűrte le ez a rohadék :-(((
    Férjem főnöke csak 53. 1 hónapja kórházban van. Volt már életveszélyen, intenzíven. Messze még a gyógyulás.

    VálaszTörlés
  3. Borzasztó esetek ezek. Én is nagyon dühösnek és tehetetlennek érzem magam, Tami. És miközben minden nap megrehdülök valakinek az állapota, halála kapcsán, mindig hálát adok az égieknek, hogy mi mindannyian egészségesek vagyunk.

    VálaszTörlés
  4. Ez olyan szörnyű... Sajnálom Dius. Tényleg dühítő, de az egészben az a legrosszabb, hogy olyan tehetetlen az ember.

    VálaszTörlés