2021. márc. 15.

Még a végén

 Hipochonder leszek. Ma egész nap magamat figyeltem, és találgattam, hogy ez most akkor vajon tünet, kell vele foglalkozni, telefonáljak a főnökömnek, hogy ne számítsanak rám? Természetesen egyáltalán nem egyértelmű semmi, mert nem fáj a torkom, de olyan fura érzés, egyáltalán az, hogy érzem, hogy van torkom Az izületeim is fájnak, még olyan furcsán gyengék, de igazából ez sem teljesen ismeretlen dolog nálam. Volt már ilyen, és simán benne van, hogy az izületeim csak a szelet, meg a frontot érzik. Ugyanakkor ott bújkál a kisördög, hogy mi van, ha ez már mégiscsak ez a nyomorult vírus, és ha bemegyek dolgozni, még tovább is adhatom. Nincs lázam, de tudom, hogy már egyáltalán nem mérvadó a régi tünetjelző, a pozitív kollégák többsége torokfájással kezdte, meg némi fáradtság érzéssel. 

Próbálom elhessegetni a gondolatot, és arra fókuszálni hogy eddig is megúsztam, most már minden rendben lesz. Mást úgysem tehetek, mert hogy a nagy klasszikus Torrentét idézzem (megint), " Ha meg kell b..ódni, hát meg kell b..ódni" 

Na majd meglátjuk mi lesz a vége. (Vagy egyáltalán elkezdődik e)

4 megjegyzés:

  1. Én is éreztem így magamat a héten, mármint úgy, hogy hipochonder leszek :) , mert mindenféle tüneteket észleltem magamon... Bár azt hiszem, hogy mostanában az egész ország és tán a világ, hipochonernek érezheti magát a mostani helyzetben :) ...
    Nagyon szorítok neked Dius, ha tényleg már eddig megúsztad, akkor remélem ez így marad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Volt ma egy jó délelőttön, de mostanra megint ugyanott tartok, mint tegnap este. De már úgy vagyok vele, hogy hagyom, ahogy lesz..

      Törlés
  2. Ez a mindenféle időjárás biztos nem tesz jót. Remélem csak ennyi van mögötte. Szerintem már belefáradt az emberek lelke is ebbe az egészbe, az is közrejátszik a rossz közérzethez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lelkem borzasztóan odavan, ez tény. Borzasztó ez a kettősség, amiben élünk. Még akkor is borzasztó, ha sokak szerint egy szót sem szólhatunk, a mi munkánk egy percre sem volt veszélyben. Ellentétben velünk..csak ma járt nálunk holland sofőr, szlovák sofőr, és szerb is. A munka mennyiségéről nem is beszélve...mindenki rettenetesen el van csigázva.

      Törlés