2021. márc. 2.

Keddi meccsnap

 Tökéletesen jó figyelemelterelő volt az mindenről, hogy tudtuk, ma este meccsnap van. Na persze ez így nem teljesen igaz, mert dehogy tudtunk felszabadultan erre gondolni, de jól hangzik..

Délután viszont már, amikor a munkanap is véget ért, lehetett erre is koncentrálni. Kicsit szkeptikusan, kicsit aggódva, hogy vajon ma este mi történik, honnan és hogyan lesz újabb motiváció a csapatnak a szomorúan üres stadionban. Én a magam részéről mindig töretlen optimzmussal tekintek minden meccs kimenetelére, és meg sem fordul a fejemben, hogy nem nyerünk. A magam kis meccs előtti rituáléit is pont ugyanúgy megteszem, mintha amikor még készültünk ilyenkor az Arénába. Megvannak a magam kis butus babonái ezekre a napokra, de nálam ezek hozzá tartoznak a meccsekhez. 

Holnap az utolsó munkanap lesz a héten, aminek örülök, mert a mindenféle történések miatt nem vagyok ott fejben teljesen és egy csomó dologra, amikkel foglalkoznom kell, legszívesebben azt mondanám, hogy lényegtelen hülyeség. Meglesz majd az új lendület, biztos vagyok benne, csak most más a fontosabb. 

Ja, és egyébként ma este nyert a csapatunk. 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése