2021. jan. 6.

Szerda

 Csak úgy rohannak a napok megint, nincs egy perc megállás sem, nincs idő semmire. Tényleg mondhatjuk, hogy minden ott folytatódott, ahol abbahagytuk. De jól van ez így, mert így nincs időnk arra sem, hogy aggódjunk bármi miatt is, elhessegetjük a negatív gondolatokat, mert nincs arra idő, hogy belemélyedjünk bármibe is. 

Mire hazaértünk, a gyerekek leszedték a karácsonyfát, bedobozoltak mindent. Én még hagytam volna, de ugye vízkereszt van, és ha már a feldíszítés idejében is tartottuk magunkat a hagyományokhoz, akkor legyen ez így visszafelé is. A többi dísz még a helyén van, azokat várhatóan hétvégén pakolom el. Igaz, az a hétvége sem lesz az igazi, vasárnap délelőtt megyek dolgozni. De várhatóan egy ideig ez után nem kell hétvégén menni, majd lesz idő pihenni is. 

Érdekes összefüggést fedeztem fel: pár napja nem szedem a milgamnát, és a magnéziumot, azóta megint jobban alszom. Viszont tegnap óta megint fáj egy kicsit a lábam. Így most kénytelen leszek újrakezdeni a gyógyszert, remélem nem lesznek megint ilyen alvási gondjaim, mert akkor aztán fél lesz adva a lecke. Még a másik összefüggés, amit találtam ezzel a fájdalommal kapcsolatban, talán a farmerjaim. Zömmel skinny vagy skinny fit fazonú, szteccs farmerek, ezeket szeretem. Ilyenkor, amikor már hűvös van, kell alá harisnyát vennem, mert anélkül fázom, és igen rövid időn belül elkezd fájni a vesém környékén a derekam. A harisnyával együtt ezek a farmerek már nem olyan jók, mert furcsán viselkedik együtt a két anyag, kicsit "merev" lesz. Lehet, hogy ez okozza ezt a fájdalmat, és ettől alakult ki egy kisebb gyulladás. Tervezem, hogy veszek magamnak más fazonú farmert, vagy kordnadrágot, de ezt nem merem próba nélkül megrendelni, valahova el kéne menni megnézni. 


2 megjegyzés:

  1. Szia Dius, elobujok a zugbol megint; szerintem muszaj lenne beitanod valami rendszeres mozgast, allati fontos testnek-leleknek es az izmok izuletek beolajozasanak.
    En imadom a gyerunkanyukam.hu tornait, valosideju online egymasra epulo orak es csoda jofej online kozosseg! Hajrá!

    VálaszTörlés
  2. Én is bírom az ilyen nacikat. Ha nagyon hideg van, akkor nálam is jön a harisnya+kordnaci, de még ilyen nem volt idén. :)
    Popianyu

    VálaszTörlés