2021. jan. 3.

Az idei első vasárnap

 Igen dolgosra sikeredett. Igaz, kilenc után keltem fel, mások addigra már az ebédet is megfőzik. Az is benne van ebben a sokáig alvásban, hogy nagyon nehezen tudok elaludni. Hiába vagyok fáradt, úgy megyek be lefeküdni, hogy azt érzem, a szememet is alig tudom már nyitva tartani, még órák múlva is csak forgolódok. Egy idő után kényelmetlen a párna, nem jó sehogy sem, olyankor felkelek, mászkálok egy kicsit, kimegyek a teraszra ràgyújtani, aztán kezdem elölről. Van olyan, hogy fel háromig is ébren vagyok. Remélem, hogy ez csak valami átmeneti állapot, és nem maradok így most már. 

De azért lett ebéd is, ki is mostam mindent, kifli is sült, goffri is, és gyümölcs saláta is. (Ez utóbbi nem sült) Nagyjából egész délután el is foglaltam magam ezekkel, a felmosasra végül már csak este nyolckor került sor. Ezt már nyilván hagytam volna a fenébe, de leejtettem egy tojást a hűtő elé, amit csak papírtörlővel felszedtem, és idegesített. 

Nálunk még az összes gyerek marad itthon, holnaptól megint indul az online oktatás buli. Aztán meglátjuk, hogy csak egy hétig tart, vagy meddig..Nem is tudom mi lenne jó. Vagy egyáltalán létezik e jó döntés. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése