2021. jan. 29.

Szabad péntek

 Rögtön azzal kezdtem a szabadnapot, hogy kilencig aludtam. Mondjuk amilyen sötétség volt még akkor is, simán azt gondoltam, hogy sokkal korábban van még. 

Semmi nagy dolgot nem terveztem mára, és semmi nagy dolgot nem is csináltam. Voltunk az otp-ben érdeklődni a falusi csok, többgenerációs csok, felújítás témakörökben, de igazán érdemi választ nem kaptunk a kérdéseinkre, kivéve, hogy nálunk nincs falusi csok. Hitelfelvételben nem gondolkodunk, így az államkincstárhoz irányítottak a továbbiakkal. Mindenesetre jó szociológiai tanulmány volt az a fél.óra, amit várakozással töltöttünk. Megállapítottam, hogy nincs semmi csodálkozni való azon, hogy nem jutunk egyről a kettőre vírus ügyben, mert rajtam és Balázson kívül kivétel nélkül mindenki az orra alatt hordta a maszkot, ha pedig beszélni kezdett, akkor még le is húzta az álla alá. Elismerem, hogy nem a legkényelmesebb viselet, és nem teszi könnyebbé a kommunikációt, de azért volt már rá bőven idő, hogy megszokja mindenki. Továbbá azt is megállapítottam, hogy nyolcból hat ember nem tudja megfogalmazni a gondolatait, és nem képes arra, hogy kultúrált módon fejezze ki magát. 

Délután körmösnél voltam, és most megint szép körmöm van. Ezúttal szürke és kék, pingvines. Először kicsit idegenkedtem a kéktől, de aztán úgy gondoltam, ilyen még úgysem volt,miért is ne? Most meg természetesen már tetszik is, és nem is értem, mi bajom volt vele első pillantásra. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése