2013. szept. 8.

Kedves fejem!

Nyugodtan megtehetnéd, hogy nem élsz önálló életet, nem gondolkodsz önkényesen, de legfőképp nem intézkedsz, ha Te úgy látod jónak.... Az csak szerinted pihenés, hogy amiatt vagyok kénytelen feküdni, mert fájsz, mint a veszett fene, és ellenállsz minden létező fájdalomcsillapítónak, meg egyéb ilyen-olyan praktikának. Képzeld, nagyon nem pihentető az ilyesmi. Mert ugyan valóban nem tudok csinálni semmit miattad, mert makacs vagy és konok, és csakazértsem múlsz el, de sokkal jobban kimerülök ebben, mintha -ahogy azt terveztem- rendbe raktam volna az iskolás cuccok szekrényét, meg a ruhásszekrényt.
Nem kell Neked lenned a főnöknek, mert tudod, attól még, hogy az irányító szerep általában a tied, az a helyzet, hogy nekem ám szívem is van, és úgyis úgy lesz mindig is, hogy Te meg a szívem együtt hozzátok meg a döntést. És képzeld el, hogy én is tudom, mikor van az a határ, amikor muszáj pihennem, és meg szoktam tenni.
Erre ma... rendesen megszivattál. És most nagyon mérges vagyok. Mert nem végeztem azzal, amivel akartam, és tudom, hogy jövő héten mennyi minden vár rám, és máris elúszott minden reményem, hogy legalább majd már két dolog miatt nyugodt lehetek.
És nem érdekel ám, hogy felhozod mentségedül, hogy az én nyakamban vannak elmeszesedve az erek, meg még hidegfront is jön. Nem fogod mindig másra fogni. Fogd fel szépen, hogy nem kell itt sztrájkolnod. Működjünk együtt inkább, és mindketten jól járunk.

És a fentiek rád is vonatkoznak, kedves parlagfű. Te is szépen elhúzhatsz a pollenjeiddel másfelé. Semmi szükség rá, hogy itt szórjad magad, meg irritálj, meg ilyenek.. Örülj neki, ha megmaradtál, és húzd meg magad... mert megtalállak, és úgy kihúzlak onnan..... és ez ügyben sem érdekel, hogy amúgy egyes vélekedések szerint gyógynövény vagy, mert az én férjemet ki akarod nyírni. Azt meg aztán nem hagyom, még úgy sem, ha jól összefogtatok Te, és az én fejem ellenünk.. De így jártatok... mert résen voltam. :P

Na.. és akkor most, hogy ezt is elmondtam, elmegyek aludni, mert negyed ötkor kelek. Brrrrrr....

1 megjegyzés:

  1. Dius, neurológusnál a fejfájásod miatt voltál már? Hátha tud valamit segíteni.

    VálaszTörlés