2024. jan. 6.

Vízkereszt

 Ma mi is búcsút vettünk a karácsonytól. Mondhatnám, hogy karácsonytalanítottuk a lakást. Most aztán kicsit még kopárnak tűnik, meg persze hiányoznak a fények, de pár nap múlva már ez lesz e megszokott megint. 

Volt olyan gondolatom is, hogy még nem pakoljuk el, de nemigen volt jobb dolgom, miután már készen lett az almás kalács és a kakaós csiga is, de még nem járt le az összes program a mosógépben és a szárítóban. 

Délelőtt elmentünk gyalog vásárolni, mert nem hozott meg mindent a házhozszállítós kocsi. Volt közötte olyan, amire szükség volt az ebédhez. Úgy tűnt, hogy sikerül abban az egy órában megjárni, amikor nem esik, de persze nem volt ilyen szerencsénk. Ráadásul sikerült magammal vinni az egyik olyan esernyőt, ami szétesett már. A hazaútra már vettem egy másikat a dm-ben, így csak odafelé voltunk egy esernyővel..

Egyébként tegnap reggel meglepetésszerűen október óta először megint megjött. Pedig már pont ott tartottam, hogy na, hát ezzel a remifemin plus-szal teljesen jó lesz nekem így minden. Erre ez történik. Jó, sok helyen olvastam, hogy ez ilyen lutri lesz egy darabig, de azért volt bennem egy kis remény, hogy talán végre valamiben kivétel leszek, és akkor nekem ennyi volt. Nem jött be..

4 megjegyzés:

  1. Nekem tavaly volt ilyen, fél év után... azóta semmi, talán vége.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát most én is azt remélem hogy ez az utolsó találkozásunk egymással.

      Törlés
  2. Én ma tervezem szétszedni a fát, mert bár még maradhatna, de nem lesz máskor időm rá.
    Öt évvel ezelött a nőgyógyász megszabaditott a petefészkeimtől és a rosszban az volt a jó, hogy élek meg az, hogy nem lesz gondom havonta a manstruációval. Na persze....ezután hormonpótlót kellett szedjek, ami mellett rendszeresen van vérzés...🫤😁 .....de legalább "fiatalon" tart 😁

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, jó fiatalon kellett ilyen műtét, sajnálom. Kolléganőmnek két éve volt ilyesmi műtéte, ő 48 volt akkor, már nem kapott hormonpótló kezelést.

      Törlés