2024. jan. 13.

Szombat

 Se meccsnap, se más. Ráadásul úgy ébredtem ma, hogy itt találtam magam teljesen egyedül. Erről azért valamikor réges régen álmodoztam, de most nagyon furcsa volt. 

Balázs dolgozni volt ma, így a délelőttöt egyedül töltöttem. Patrik szólt, hogy jön ma haza, szüksége van a születési anyakönyvi kivonatára, és rögtön le is adta a rendelést valami finom ebédre. Ennél közelebbi ötlete nem volt, úgyhogy csináltam neki sajtos karajt, magunknak cigánypecsenyét sütöttem. Majdnem egyszerre értek haza, így kettőkor együtt ebédeltünk. 

Délután elmentünk a Diego-ba, megvettük a laminált padlót a szobákba, mostanra elegünk lett a padlószőnyegből. Nem a legolcsóbbat vettük belőle, de mostanra úgy néz ki, mintha legalább száz éves lenne már. Nem lehet igazán szépen porszívózni sem, úgyhogy megérett a cserére. Attól továbbra is félek egy kicsit, hogy hideg lesz, de majd megszokjuk gondolom. Most már amúgy sincs visszaút. Nem fogom szeretni az ezzel járó felfordulást, de a végeredménnyel majd elégedett leszek remélem. Balázs megemlítette múltkor, hogy azon gondolkodik, ha már úgyis kipakoljuk a szobákat, kéne festeni is. Akkor gyorsan lehűtöttem, hogy az a költség most nem fér már bele szerintem, de most azon kaptam magam, hogy én is ezzel a gondolattal kacérkodom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése