2024. jan. 14.

Vasárnap

 Ha bárki is azt gondolta volna, hogy na majd mi most itt kettesben mindenféle romantikus dolgot fogunk művelni, hát elárulom, hogy nem. Leginkább csak jó furcsán éreztük magunkat attól, hogy sehol senki, nem foglalt fél óránként a wc, nem settenkedik senki a spájzba, és nem halljuk azt sem, ahogy egymást cseszegetik..

Azért elmentünk kettesben ebédelni a kfc-be, mégiscsak jobb volt ott ülni kettesben az asztalnál, mint itthon. 

Közben érkeztek a képek Milánóból, az esti meccs előtt még bőven volt idejük mászkálni. Megnéztek egy erődöt (a Dómnál már tegnap voltak), ebédeltek, carbonarat, és ettek tiramisut is. Jól érzik magukat, épp most van a meccs, én a tévében nézem, ők a helyszínen, 75 ezer ember társaságában. Tegnap beszéltem Rolival telefonon, csak úgy ömlött belőle a szó, mindent nagyon alaposan megfigyelt, és mindent el is mesélt. Egy csomó mindent ugyanúgy csinálnak, ahogy együtt is szoktuk. Még meccsnapi szelfi is készült. 


Nagyon romantikusan délután mosógépet takarítottunk. Beleraktam egy párnát is, ami egyébként toll párna. Máskor is mostam már, a szárítógep utána tök jól szétrázza benne a tollat. Na hát ez a párna most ezt nem akarta, mert fogta magát, és kiszakadt. Egy kisebb baromfiudvarnak is elég toll volt a mosógépben, meg a szűrőben. Szerencsére elég intelligens hozzá a mosógép, hogy azonnal megálljon, így némi szitkozódással egybekötött takarítással megoldódott a helyzet. Egy párna és egy lepedő ment a kukába, szerencsére ennyivel megúsztuk..

Van egyébként még két párna, amire mosás várna, ezek után nem tudom merjem e majd...

2 megjegyzés:

  1. Nem tudom, mekkorak a parnak, de vannak egesz nagy mosozsakok, ha abba belerakod, akkor kiszakadas eseten nem lesz baromfiudvar a gepben. 😊

    VálaszTörlés