2024. jan. 22.

És kész

 Nem mentünk ma dolgozni, gondoltuk, jobb lesz az úgy, ha itthon vagyunk, amikor itt munkálatok folynak, meg gondoltuk, sokkal jobb lesz az, ha nem munka után kell majd nekiállni a takarításnak, és a visszapakolásnak. Ez mindenképpen jó döntés volt, mert így is nagyon elfáradtunk, de ha mindezt úgy kellett volna abszolválni, hogy előtte egész nap szívják az agyunkat odabent, szerintem sírva is fakadtam volna. 

Háromnegyed nyolckor itt voltak reggel, ahogy megbeszéltük. Tizenegyre már mindkét szoba festése megvolt, igaz, még Roliéban kellett rajta javítani. Ott voltak olyan foltok a gyurma ragasztó után, amik jó nehezen tűntek el, de azért végül sikerült eltüntetni. 

Fél négyre végeztek mindkét szobával teljesen, a parketta is, a szegélyek is le voltak rakva, küszöb visszaragasztva...Négyre mindent elpakoltak, és kezdődhetett a takarítás, visszapakolás. A munka cipekedős részéhez semmi közöm nem volt, Balázs és a fiúk szépen lezongorázták ezt. Enyém volt az abakpucolás, a függöny felrakása, és a felmosás. Nagyjából fél nyolcra megvolt minden, ami a legfontosabb, az apróságok maradtak holnapra (vagy amikor meglesz). 

Nagyon szép lett, nagyon tetszik. Ezzel a padlóval kellett volna kezdeni, nem a szőnyeggel. Na de ha ezt akkor tudtam volna..

Erik szobája készen 

Roli szobája félkész állapotban 

Csendélet a nappali közepén 


2 megjegyzés: