2024. jan. 2.

Akkor folyt.köv

 Természetesen az év első hétköznapján már dolgoztunk. Mondhatni, ott folytattuk, ahol abbahagytuk az előző év utolsó munkanapján. Nincs ezzel baj, én amúgy is jobban szeretek nyáron szabadságon lenni. Ha rajtam múlna, lenne is ilyen össznépi nyári szünet mindenkinek (aki szereti). 

Na persze azt azért elképzeltem, hogy ilyenkorra már egy elképzelhetetlenül nagy összeg birtokában leszünk, mert megnyertük a lottót, de végül ez még nem az a hétvége volt, így tovább pontosítom ezeket a terveket. 

Nekem nincs újévi fogadalmam, de természetesen van, amin szeretnék változtatni, több is. Ezekről majd be is fogok számolni, amikor úgy érzem, hogy már nem csak magamban van ezzel dolgom, vagy amikor már be tudok számolni változásról. 

Nálunk Roli csütörtökön már megy iskolába, cserébe a nyári szünetük hamarabb kezdődik majd. Rögtön azzal kezd így a téli szünet után, hogy az Igazgató úrnál kuncsorog magának három extra szabadnapot, mert Patriktól karácsonyi ajándékként ő és Erik egy AC Milan -AS Roma meccsjegyet kapott repülőjegyekkel, biztosítással, szállással. Így ők 12-én elrepülnek Milánóba és csak 16-án jönnek haza. A szülinapját is ott fogja tölteni. 



2 megjegyzés:

  1. Oh, Dius, ha tudnad, mennyire irigyellek, hogy ilyen jol sikerult felnevelnetek a fiukat!

    VálaszTörlés
  2. Jajjj, de szuper ajándék! Jó mulatást a fiúknak!
    ( egyetértek Annamarival :-) )

    VálaszTörlés