2023. júl. 15.

Szombat

 Ma megint megtelt az összes boglári strand, sőt..voltunk fél hét után Lellén fagyizni, és ott is ugyanez volt, elképesztő embertömeg mindkét városban. Az látszik egyébként, hogy elég sokan vannak, akik hétvégére jönnek, illetve ma volt a szálláshelyeken turnusváltás, gondolom sok helyre jöttek hosszabb időre is. 

Mi leginkább a strandon érzékeljük a tömeget, azért ma épphogy találtunk helyet annak a pár törölközőnek, meg a flakon naptejnek, amit mi ilyenkor magunkkal viszünk. Apropó, naptej...van valakinek ötlete, mivel lehetne kiszedni a fehér pólókból azokat a sárgás csíkokat, amik a naptej miatt lettek? Mosodában voltunk már egyszer, de sima mosással nem jött ki belőlük. Nem nagyon gáz, de azért zavaró. 

Ilyet használunk. 



Akartam egyébként reklamálni a dm-nél, mert szinezékmentesnek vettem, de az oldalon a termékleírásban megtaláltam, hogy a textíliákon foltot hagyhat. Kár, hogy nem jutott eszembe hamarabb utána olvasni. A címkén nem hiszem, hogy van ilyen, de azt amúgy sem tudom elolvasni még szemüveggel sem. 

Strandolást ma is csúcsra járattuk, nagyon sok árnyalatot barnultam már az idén.  

Este pedig kiélveztük a naplementét a kedvenc helyünkről. Ezek a képek már utána készültek. 





4 megjegyzés:

  1. A Dm-ben szoktam venni egy "foltkivevős" szappant, nekem ez eddig minden foltot kivett a ruhából. A nevét nem tudom, de papírdobozban van.
    Bevizezem a ruház, majd a szappannal jól bedörzsölöm, és hagyom állni egy darabig, majd kézzel átdörzsölöm, nekem ez évek óta hasznos volt.
    További jó nyaralást kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Köszi. Marhaepe szappan. Én is szoktam venni, kipróbálom ezzel majd otthon, hátha..

    VálaszTörlés
  3. Szia Dius.Én egy hű olvasód vagyok,még nem szóltam hozzá így..de most megteszem..)) Én is így jártam a naptejjel,sajnos bármlyet vettünk is,a fehér ujjatlanom,pólóm,ruhámon meglátszott.Én beáztattam vanishbe,és kijött,ázott jópár órát,utána megdörzsöltem és kijött szépen.További jó pihit.))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a tippet, és azt is, hogy írtál nekem. 😊

      Törlés