2023. júl. 3.

Hétfő

 Elkezdődött az a hét, aminek a végén már a Balaton parton fogok ücsörögni akár egész nap. Ma aláírtam a szabimat is. 

Most még azon dolgozom, hogy csütörtök délután úgy tudjak hazajönni, hogy eszembe se jusson majd két hétig semmi, ami munkával kapcsolatban. A tegnapi túlóra maradványa, hogy még agyalok bizonyos területek tökéletesítésén, és ez olyankor úgy van, hogy amíg ki nem pattan az isteni szikra a megoldással, addig folyamatosan gondolkodom rajta. Egy ma este szendvicsgyártás közben eszembe jutott, de holnap meg kell néznem hozzá fizikai valójában is azokat a rakatokat, amikre gondolok, mert van előttem egy kép, de nem biztos, hogy tényleg úgy van. 

Ma Patrik főzött nekünk ebédet. Csirkés -pesztós tésztát csinált. Én nem nagyon vagyok tésztás, ha csak lehet, kerülöm, és a mindenféle szószos, cuccos tészták sem a kedvenceim, de ezt természetesen megettem, finom volt. 

Azoknak, akik valamilyen diétát folytatnak, mutatok valamit, hátha még nem láttátok. 


A lidlben vettem, eredetileg Balázsnak, mert ez neki is belefér. Háromféle van, ez, ami a képen van, egy fehércsokis, és egy csokis. Szerencsére a csokis nem jön be neki annyira, mint ez a kekszes, mert a csokis meg nekem ízlik. Így azt én eszem. Kóstoljátok meg, ha tehetitek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése