2023. júl. 22.

Itthon

 Ma reggel még lementünk a tóhoz, feltöltődtünk az ottani békés hangulatban a hazaindulás előtt. Magamba szívtam mindent, amit láttam, elraktároztam az összes érzést, amit keltett bennem.  Az elmúlt két hét minden napján olyan tökéletes volt minden, olyan könnyed és olyan békés. Még akkor is, ha Roli és Erik bármikor, bármin képesek egymás torkának esni. 

Nem voltunk külföldön, nem láttunk világot, nem utaztunk kettesben, nem all inclusive foglalásunk volt egy szállodában, de az a helyzet, hogy nekem ennél több, mint ahogy most nyaraltunk, nem kell. A szállás három percre volt a Balatontól, az ebédért és a vacsoráért annyit kellett tenni, hogy vagy telefonáltunk, vagy odasétáltunk, ahol szerettünk volna enni. Minden híresztelés ellenére továbbra is tartom azt a véleményemet, hogy lehet normális áron nyaralni, csak kicsit át kell gondolni, körül kell nézni. 

Fél 12-re értünk haza, ebédet hoztunk magunkkal a Burger Kingből. Nagyjából fél háromra már az összes bőrönd ki volt pakolva, míg én ezzel foglalkoztam, Balázs palacsintát sütött. Miután minden a helyére került, egy adag mosott ruha a kötélen száradt, egy a szárítógépben,még elmentünk Tatabànyára kocsit mosni, meg venni egy-két dolgot. 

Estére, mire a megszáradt ruhákat is összehajtogattam, azért már elfáradtam. 




3 megjegyzés:

  1. Üdv otthon! Burger King és palacsinta két kedvencem, így könnyű hazatérni...😉🙂

    VálaszTörlés
  2. Gyorsan eltelt ez a két hét.
    Nekünk idén csak pár nap Balaton jut, de semmiképp nem akartunk balatonmentes nyarat. Mi szerdán megyünk.

    VálaszTörlés
  3. Jó gyorsan eltelt a pihenőidőtök. Remélem még lesz módotok töltődni és örülni a jó időnek.

    VálaszTörlés