2020. nov. 17.

Végre

 Tegye fel a kezét, akinek ma eszébe jutottam, amikor délelőtt egyszer csak, váratlanul, a furcsa fények után előbukkant a nap? Balázs még fel is hívott, épp úton volt egy megbeszélésre, hogy szóljon, hátha én nem látom. 

Csoda volt egyébként, mert nem csak előbukkant, bekukucskált, hanem maradt egész délután, és beragyogott, felmelegített mindent. Csodálatos érzés volt érezni a nap melegét az arcomon. És csodálatos volt látni a naplementét is a kocsiból hazafelé jövet Dunaújvárosból. 

Ennyi minden nap elég lenne ahhoz, hogy szebb, derűsebb színben lássam a világot. Kár, hogy ez nem így működik. 

6 megjegyzés:

  1. Nem is tudom, mióta nem láttuk a napot, nekem is jót tett. :-)
    Ui.: apósod jobban van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy kicsit, de még nem az igazi, még bent tartják a kórházban.

      Törlés
  2. Én is kigombolt kabátban mentem Milánért :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért ez november közepén nagyon jól tud esni.

      Törlés
  3. Ma home officeban vagyok és itt is süt. Ebédidőben megyek is futni, kiélvezni. Aposod hogy van?
    A múltkori posztodhoz akartam írni, de akkor most már ideirom. Nem gondolom, H depressziós vagy beteg vagy, szerintem ha valaki komolyan veszi a munkahelyét és a család, háztartás gondját is, akkor igencsak ki lehet merülni. Én is a kellemes élményeimből töltődök, de muszáj sportolnom is, mert csak így tudok kicsit plusz energiához jutni. Mindannyiunkat megvisel ez a járvány, bizonytalanságban tart. A politika direkt egymás ellen hangolja az embereket H széthúzás legyen. Rengeteg a pluszmunka a munkahelyemen a veszélyhelyzet miatt. Én is sokszor erőtlenül zuhanok ágyba. Sajnos az időjárás is nagyon rossz, mindig frontok vannak, állandósult a fejfajasom is. De ahogy te én is hiszem H kijövünk ebből is. Szerencsére szerető család vesz minket körül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy megfogalmaztad, valami ilyesmit gondolok én is inkább, mint betegséget, vagy depressziót.
      Apósom nagyon lassan, de javulgat.

      Törlés