2020. nov. 14.

Lusta nap

 Ez ma egy olyan szombat volt, amikor már reggel, ébredés után is éreztem, hogy ugyan tök jót aludtam, elég sokat is, mégis nagyon fáradt vagyok. A vásárlás, főzés gondolatára a sírás kerülgetett, így aztán nem sokat haboztam, és be is vallottam, hogy én bizony ma rendelni szeretnék valahonnan ebédet. Nekem mindegy, hogy mit, csak a telefonáláson kívül ne kelljen többet tennem ezügyben. 

Így is volt, és ebben a lustaságban telt a nap további része is. Azért egy adag színes ruhát kimostam, de épp csak kiszedtem a szárítóból a kosárba, és már nem is foglalkoztam vele tovább. 

Igaz, a délutánba kicsit belerondított a főnököm, aki sürgős problémát kért megoldani. Nem tett boldoggà, de természetesen bekapcsoltam a laptopot, és megnéztem, mit lehet tenni. Még egy embert be kellett vonnom nekem is, de ő is jó fej, és rögtön segített. 

Az fura volt, hogy itt játszott ma a helyi focicsapattal a Fradi, és mi mégis tévében nézzük, de ez most egy ilyen időszak. A helyi csapat focistáinak nagy dolog volt ez így is, a vereség ellenére is. 

A rengeteg láblógatás, fekvés, ücsörgés, semmittevés ellenére továbbra is rettenetesen fáradtnak érzem magam, pedig holnap már illene valamit csinálni is. 

2 megjegyzés:

  1. pedig néztelek a tévében, hogy ott vagytok-e a kerítés mellett :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy...mi szabálytisztelő és szabálykövető család vagyunk. A zártkapus meccs az zárt kapus meccs..

      Törlés