2020. nov. 10.

Kedd

 Le sem kéne írnom, mert aztán majd verem a fejem a falba, ha esetleg így lesz valami miatt, de nagyon könnyedén bevállalnék most egy-két hét pihenést. Rég voltam ennyire kimerült, mint most, egyszerűen képtelen vagyok rá, hogy kipihenjem magam. Ma is fájt a fejem egész nap, gondolom a hideg, ködös idő nagyban besegített neki.

Bent tele vagyok munkával, olyan feladataim vannak, amit kb tízévente egyszer kell csinálni. Én most csinálom először, úgy, hogy egyszer megmutatták még nyár elején, kaptam róla egy screenshotot, és az alapján kell boldogulni. Mindezt a mindennapi feladatok közé kell beszorítani. Nem könnyű, gyakorlatilag folyamatosan versenyt futok az idővel. 

Itthon is egy csomó minden el van maradva. Kellene Rolinak egy kabátot venni, meg pár pólót is, magamnak is jó lenne egy nadrág, de ilyen helyekre most nincs idő elmenni. Jó lenne végre átállni a heti vásárlásra is, de jelenleg erre nem vagyok alkalmas, képtelen vagyok egy hétre előre tervezni. 

Kicsit furcsa, hogy ma este már nem kellett senkinek szendvicset csomagolni, mert holnaptól itthon lesznek a fiúk, de ezt a részt tavasszal is szerettem. 

1 megjegyzés:

  1. Nekem napok óta fáj a fejem és én is azt érzem, hogy nem tudom kipihenni magam.

    VálaszTörlés