2020. nov. 27.

Akkor is

 Borzasztó napom volt. Ami tulajdonképpen már tegnap este kezdődött, amikor még fél nyolckor is hívogattak bentről. Probléma mindenhol, ami egyébként nem csoda akkor, ha minden félig van csak készen, de már úgy akarjuk használni, mintha nem csak teljesen rendben lenne, de már így is csináljuk legalább másfél éve. Természetesen kommunikáció nulla, mindent csak egy perccel előbb, mint ahogy cselekedni kell. 

Az egyik hiba az én munkámbam volt. Ezt, amikor észrevettem, megállt bennem az ütő, de úgy voltam vele, hogy ugyan nagyon gáz, nagyon ciki, de keressünk rá megoldást mielőbb, oldjuk meg, és majd ha már ezen túl vagyunk, akkor beszéljük meg, mi történhetett.

Ehhez képest nyolc óra után kicsivel olyan le..ást kaptam, amit megemlegetek még nagymama koromban is. Borzasztó volt abban a stílusban végighallgatni, és aztán ezek után visszamenni dolgozni. 

Persze az egész nap ebben a hangulatban telt, és már majdnem körmöshöz sem volt kedvem menni. De végül persze nem bántam meg, mert sikerült mosolyt csalni az arcomra. 


Minden más meg majd feldolgozásra kerül. 

6 megjegyzés:

  1. A körmöd gyönyörű lett🤗 a letolast nem értem, hibát nem direkt csináltad, aki dolgozik megesik , hogy hibázik. ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Anikó. Én is így gondolkodom, de hát látod..igaz a mondás, hogy nálunk az a dicséret, ha nem kapsz letolást.

      Törlés
  2. Cuki lett a körmöd! Az ilyen letolásokat azért sem szeretem, mert nemrég írtad, hogy milyen elismerésben részesültél, most meg ez. Akkor melyik az őszinte vélemény? Ez az egész egy hullámvasút. Senki nem tud folyamatosan minimum 100%-ot teljesíteni, így jobb lenne inkább megmaradni középszerűnek. Ezt érzem mostanában magam is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát elég pontosan megfogalmaztad ami bennem is kavarog.

      Törlés
  3. Sajnálom. az ilyen letolásnak igazából nem sok hazsnát látom. Az, hogy az ember miután rájön, hogy hibázott, kijavítja, mindent megtesz, még egyszer bele kelljen döngölni a földbe és az orra alá dörgölni, az semennyire sem építő jellegű. Mindenkin nagy most a nyomás, gondolom Rajtatok, a "kiszolgáló személyzeten" még nagyobb. Próbáld nem a szívedre venni, hiszen tudod, hogy tudják, hogy egyébként jól dolgozol.
    A körmöd szipi-szupi :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Bea. Próbálom, de nem nagyon megy még, bevallom.

      Törlés