2020. nov. 16.

Újabb hét kezdődött

 Nekünk kettőnknek Balázzsal munkával, a gyerekeknek pedig az online oktatással, illetve Patriknak még home office is van. 

Roli rögtön reggel órán vett részt, már nyolctól, Eriknek tíztől töri vizsgája volt. Ez utóbbit még múlt héten próbálták megtartani offline, de nem engedték, maradt ez a verzió. Készült rá, többször is láttam hétvégén a töri könyv fölött, és tételt kidolgozva is, nem is sikerült rosszul, (4/5), pedig azt a tételt kellett elmondani, amivel a legkevesebbet foglalkozott. Egyébként azt vele kapcsolatban továbbra is fenntartom, hogy neki jót tesz az online oktatás, sokkal többet foglalkozik a tananyaggal, mint a hagyományos verzió során. 

Patriknak nem okoz gondot sem a tanulás, sem a munka, bár az már eszembe jutott, hogy vajon hogy fog ő egy hagyományos felállásban működni ezentúl? Gyakorlatilag több időt dolgozott már home office-ban, mint másképp. De biztos megoldja, ha arra kerül sor, igaz, a munkája jellege és formája miatt akár az is előfordulhat, hogy akkor is így fognak dolgozni, ha ezt már nem muszájból teszik. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése