2023. dec. 4.

Tél

 Ez a december úgy tűnik az idén nem viccel, mert ma reggel -9 fok volt, amikor mentünk dolgozni. Egy kicsit sem tetszett, sőt, mondhatom úgy is, hogy borzasztóan rosszul esett ennyire fázni. Sokkal jobb érzés amikor egy vékony kis kardigán is elég , vagy akár az sem kell. Na mindegy, csak ki kell bírni valahogy tavaszig. 

A munkakedvem ma itthon maradt, mert nem sok hasznos dolgot csináltam. Sürgős semmi nem volt, de éppen most pont alkalmas lenne ez az időszak arra, hogy a régen halogatott dolgoknak nekiálljak. Csak épp a kedv hiányzik hozzá. 

Tegnap este még befejeztem Kelényi Angelika egyik könyvét, amit a könyvtárból kölcsönöztem ki. Még soha nem olvastam tőle semmit ezt megelőzően, de nagyon kellemesen meglepett. Nem egy nagy sztori, de nagyon jó stílusban írt, vitt magával folyamatosan. Szerintem fogok még olvasni tőle. 

1 megjegyzés:

  1. Én is nagyon szeretem ahogy ír(t) nekem olyan volt ő, mint Palotás Petra. Nagyon nagy életszeretet volt, tele volt pozitív energiával, tele volt tervekkel, még az utolsó heteiben is olyan szeretet volt benne az élet iránt. Szegény októberben halt meg, 52 éves volt :( :( :(

    VálaszTörlés