2023. dec. 9.

Szombat

 Tegnap este úgy elfárasztottam magam, hogy mire ágyba kerültem, már az ájulás kerülgetett. Mostanában egyébként sokszor van ez az érzésem, hogy el fogok ájulni, és ez mindig aggaszt azért kicsit. Nem úgy, hogy folyton ezen gondolkodom, de ott sunnyog azért a kisördög. Pedig szerintem nagyon sok mindenen változtattam, sokkal többet pihenek, mint eddig valaha, nem sanyargatom magam. Elkezdtem októberben a kalóriaszámolást is, de felfüggesztéttem, mert úgy éreztem, amellett, hogy az jó volt, hogy két -három kiló lement rólam, hiányzott a szénhidrát. Most meg arra nincs már energiám, hogy még azzal is kísérletezzek, mi az, amivel tudom helyettesíteni, vagy pótolni. Azért nem zabálom tele magam sütivel, de ha megkivánom, megeszem. 

Voltunk ma a szemüvegemért, ami rekordgyorsasággal elkészült. Az már most biztos, hogy olvasni sokkal jobb ebben, de valószínűleg cserélgetni fogom egy darabig minden egyébhez. Aztán ki tudja, lehet, hogy végül mégis úgy döntök, hogy megcsináltatom azt a verziót, ami még nem multifokális, de már tudja azt, hogy nem kell cserélgetni.

Vettem a Deichmann-ban egy bokacsizmát. Nem azt, amit eredetileg kinéztem magamnak, mert az élőben mégsem tetszett, hanem ezt. 


Ez egyébként élőben jobban néz ki. Jó melegnek tűnik, belül is van bélelve. 

Az ebédet a meki főzte ma. Délután sütöttem egy almás kalácsot, meg csináltam sport szelet sütit is. Kellett volna a spájzban is rendet tenni, de ahhoz már nem maradt semmi energiám..

A karácsonyi ajándékok terén is nagyon komoly lemaradásban vagyok, pedig össze kell szedni magam, mert kifutok az időből, amíg még tudok online is. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése