2023. dec. 13.

Szerda

 Ma délelőtt fél tízig aludtam. Erre biztos van, aki felhúzza a szemöldökét, de hát ez van. Mondjuk olyan sötét volt az eső miatt, hogy alig hittem a szememnek, amikor az órára néztem, de mindegy is. Ez a csapadék dolog most már nekem azért kezd az agyamra menni. Tegnap kicsit jó volt, mert sütött a nap, legalább az utat meg a járdákat felszárította, erre már este kezdődött megint az eső. A kertekben áll a víz a föld tetején, gondolom ugyanez a helyzet a földeken is. Szóval most egy jó darabig elég lenne már. 

Már lehúztam az ágyneműt, amikor eszembe jutott, hogy ma Luca nap van, amikor nem nagyon szabad házimunkát végezni, de mondjuk tök mindegy, mert főzni és mosogatni is kell mindig. Még most egyébként sem úgy húztam ágyneműt, hogy jajj, most már aztán muszáj, hanem mert ilyen kedvem volt, így ez nem munka. 😁

Voltam délután könyvtárban, addigra elállt az eső, úgyhogy még sétálni is sikerült egyet. Szerencsémre a kedvenc könyvtárosaim voltak ott, még kicsit beszélgetni is volt idő és lehetőség. Egy csomó tök jó könyvet hoztam magammal, jókat fogok esténként olvasni. 

Tegnap óta szedem a remifemin plus-t. Azt írja a tájékoztató, hogy legalább két -három hét mire lesz valami hatása. Kíváncsian várom. Majd beszámolok róla, hogy mit tapasztalok, hátha másnak is jól jön. 

1 megjegyzés:

  1. Én nagyon szeretek sokáig aludni, és úgy örülök, hogy hétvégente már megtehetem. :)) Semmi lelkifurkám sincsen miatta.

    VálaszTörlés