2023. dec. 29.

Az év utolsó munkanapján

 Azt már tudom egy ideje, hogy az utolsó munkanapom lesz a méltó lezárása ennek az évnek, pontosan le is fogja képezni az egészet egy napba sűrítve. 

Ma jött a könyvvizsgáló. A legelső verzió az volt, hogy december 31-én érkezik majd. A főnökeim semmi kifogással nem éltek volna akkor sem, mert az sem zavarta volna őket, hogy az vasárnapra esik az idén. Így nézve tulajdonképpen még lehetek hálás is, hogy nem gondolták komolyan, hogy a vasárnap délelőttöt leltározgatással töltjük. 

Az a fentiek fényében semmi meglepetést nem okozott, hogy ez az elmúlt évek legrosszabb közös leltárja volt a valaha itt megfordult összes könyvvizsgálót beleértve. Mindent rendben talált, minden az volt, aminek lennie kellett, minden annyi volt, amennyinek lennie kellett, egyébként. Mindegy, túl vagyunk rajta, és jövőre elvileg nem én leszek vele majd. 

Miután hazaértünk, ebédeltünk, engem annyira húzott az ágy, hogy muszáj volt kicsit lefeküdni a kanapéra. Naná, hogy be is aludtam kicsit. Mondjuk nem voltak nagy terveim egyébként sem már mára, úgyhogy éppenséggel nem baj, hogy így történt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése