2023. dec. 17.

Advent harmadik vasárnapja

 Az öröm vasárnapja. Ezúttal meccsnap is volt ezen a vasárnapon, és végre tényleg örülhettünk is, mert láttunk egy győztes meccset.. Az külön öröm volt, hogy ma nem volt olyan nagyon hideg sem. Az meg a bónusz, hogy ma lehetett forralt bort is venni, méghozzá nagyon cuki pohárban..

A karácsonnyal sehogy sem állunk, arról például ma még fogalmam sincs, hogy anyukám és a nevelőapám mit fog kapni. Nagyon rossz passzban vannak, a nevelőapám hónapok óta nincs jól, szeretnék nekik valamit, ami kicsit kirángatná őket ebből a kilátástalannak tűnő helyzetből. Kézenfekvő lenne egy kisebb utazás, vagy valami program, de a nevelőapám már nem nagyon tud vezetni, csak itt helyben. Az sem lenne gond, hogy el kell vinni őket, megoldanánk, de nem vagyok benne biztos, hogy jelen helyzetben ez nem egy újabb, megoldásra váró probléma lenne inkább, mint jó ajándék. Egyébként is nehéz nekik ajándékot venni, de most még nehezebb lett. Lassan teljesen kifutok az időből. 




3 megjegyzés:

  1. az ajándékokkal még mi sem állunk túl jól. de most a gyerekeknek sem nagyon volt ötletük, hogy mit szeretnének, kivéve Marcit, akinek mindenki helyett van ezer kívánsága. :-) Kicsit bajban vagyunk most a nagyokkal, de majd biztos kitaláunk még valamit.
    A szüleidnek esetleg egy vacsora kupon egy jó étterembe? Vagy elmehetnétek együtt a Balatonhoz csak úgy sétálni- cukrászdázni? ahhoz nem lenne kedvük? Csak hogy ha már úgyis be kell segíteni a megvalóstásban, akkor nekek se legyen akkora teher.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi az ötleteket. Ezt majd a szülinapjukra eltesszük (egy nap különbséggel van április végén), most nem merek még nyárra tervezni nekik, hátha az se lm.pozotiv nyomás lenne rajtuk.
      Végül kitaláltunk valamit, nem túl eredeti (kapszulás kávéfőző), de ilyenjük még nincs.
      A fiúknak ilyenkor már egyre nehezebb, amire nagyon vágynak, az nem feltétlenül elérhető anyagilag, és még nálatok ott vannak a szülinapjaik is ennyire közel az ünnephez. Máténak esetleg már lehetne valamelyikőtökkel egy ilyen egynapos repülős kiruccanás Milánóba, vagy ilyesmi..

      Törlés
    2. Igen, ilyesmi utazásféle is lehetne, de az a baj (?) hogy mi együtt szeretünk utazni, még ha az másfajta élmény is.
      Végül gokartkupont kapnak majd meg néhány apróságot. :-)

      Törlés