2023. dec. 25.

Karácsony első napja van

 Ma reggel is ugyanaz volt az ébredés, és nagyon meg tudnám szokni, hogy ha ez akár a hátralévő életemben végig így lenne, hogy már az ágyból a Balatont látnám. De majd hátha hétvégén kihúzzák pont azt az öt számot, ami nekünk jó. Annyi tervem van erre az esetre, hogy Hadházi Laci is kispályás hozzám képest, pedig neki is volt olyan comedy estje, amiben nagyon rákészült erre. 

És hétfő is volt, a jobbik fajtából, amit lehet szeretni. Az ebédet ma is házhoz hozták. Ez itt a déli parton nem olyan egyszerű, mint amilyen Füreden volt, de szerencsére azért nem is lehetetlen. 

Ebéd után Balázzsal kettesben voltunk Füreden. Komppal mentünk át, méghozzá az új komppal, ami nagy élmény volt. Már egy csomó képen láttuk, de élőben még nem, Siófokon nem nagyon jártunk a nyáron. De ez így pont jó volt nekünk, csak még különlegesebbé tette a mai napot. 




Füreden jó sokan voltak, a Tagore sétány nagy részét elfoglalja most a korcsolyapálya. Egészen különleges látvány, akik szeretik ezt a sportot, nekik biztosak nagy élmény is lehet itt végigmenni. Nekem a téli sportokhoz még annyi közöm sincs, mint a nyáriakhoz, így én csak maximum nézem az ilyesmit. De jót sétáltunk, ittam egy forralt bort, ettünk nagyon finom almás pitét és rácsos linzert a Karolina cukrászdából, és aztán hazajöttünk. 



Este még volt egy jó kis társasjáték parti itthon. Honfoglalóztunk és Sequence-eztünk. Honfoglalóban még csak -csak felvettem a versenyt, de a másik játékban naná, hogy legyőztek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése