2023. ápr. 10.

Húsvéthétfő

 És tényleg ott folytattuk, ahol tegnap abbahagytuk. Ráérősen elkészült az ebéd, végre megcsináltam a házi kfc csirkemellet, amit a tiktokról mentettem le valamikor. A coleslaw-t Balázs rakta össze, én csak a hozzávalókat soroltam. Nagyon finom lett minden, szerintem máskor is lesz még nálunk ebédre. 

Ma már sokkal szebb idő volt, mint az elmúlt napokban bármikor, de tudtuk, hogy még majd a padlót fel kell szedni, úgyhogy itthon maradtunk. Hát mit mondjak, nem volt szívderítő még nézni sem, amikor Balázs nekiállt, hát még neki csinálni. Mindennel ellenkezik, hogy olyat szedjünk szét, amivel egyébként nincs semmi baj, de mit csináljunk, ha egyszer ott jön fel az a cső? Ahhoz még csak szerelőablakot sem lehet hagyni, mert a padló alatt beton van. Á, utálom az egészet. Természetesen minden óvatosság ellenére is törött is pár, mindenképpen vennünk kell valamennyit majd a visszarakáshoz, mert csak két szál van tartalékban. Már nem lehet ilyet kapni, úgyhogy majd viszünk mintát, hogy a legjobban hasonlítót megtaláljuk. 

A holnapi munkakezdés nem hiányzik egy kicsit sem, gondolom ezzel így van mindenki. 

4 megjegyzés:

  1. jajj, ezt a padlófelszedést nagyon sajnálom... ez valóban vacak érzés. Pláne, ha már pont olyat nem is tudtok venni, akkor még bosszantó is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát biztos hogy nem kapunk már ilyet. Van b és C terv is a fejünkben, meglátjuk hogy alakul

      Törlés
    2. esetleg jofogason vagy marketplace-en lehet érdemes körbenézni, vagy körbekérdezni, hátha maradt valakinek néhány plussz, amit eladna.

      Törlés
    3. Gyakorlatilag feltúrtam már az összes létező hirdetési felületet, amit ismerek. 6 négyzetméter kellene belőle, de egy szál sincs sehol. Másképp kell megoldani

      Törlés