2023. ápr. 7.

Nagypéntek

A zaklatott tegnapi nap után sikerült jót aludnom, kilenc után keltem csak fel. Nem sok mindent csináltam ma, még gondolkodom egy csomó mindenen. Egyébként hülyeség ez, mert igazából jobbat tennék magamnak, ha most nem foglalkoznék ezekkel a kérdésekkel egy pár hétig. De van az a hülye tulajdonságom, hogy nem tudok lekattanni egy -egy témáról. Na majd holnap már nekiállok valamit sütni, és azzal jól elfoglalom magam. 
Roli szerencsére azóta is jól van, szépen gyógyul a sebe. 
Patrik teljes gőzzel dolgozik a munkája mellett bevállalt másik projektjén. A legjobb barátjának van vállalkozása, vendéglátás területen. Április 27-én nyitnak a Dürer kertben, még addig van bőven tennivaló. Lassan érkezik a nekik készített pizzakemence is egyenesen Olaszországból. Sokat nem is látjuk mostanában, mert vagy dolgozni van, vagy interjúztat a Dürerbe, vagy festik a raklapokat, vagy takarítják a buszt, vagy épp focimeccsen van, hokimeccsen van, barátokkal találkozik. Jól csinálja egyébként, addig kell az ilyesmit űzni, amíg van hozzá energiája és kedve. Azt nem bánnám, ha mindemellett lenne mellette valaki, aki csak úgy önmaga miatt szereti, és esetleg néha kicsit lassításra bírja, de ezt nem én fogom eldönteni helyette. Meg persze nem is így működik ez. 
Erik élvezi a tavaszi szünetet. Épp az az időszaka van, amikor nem nagyon van kedve semmihez, de azért csinálja a sulit is, amikor úgy van, akkor megy dolgozni is. Elképesztő ötletei vannak időnként, néha mintha nem is majdnem 21 éves lenne, hanem egy nagyra nőtt gyerek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése