2023. ápr. 6.

Csütörtök

 Őszintén szólva azt sem bánnám, ha már vége lenne a napnak olyan értelemben is, hogy az ágyamban alszom, és remélhetőleg elfelejtek minden sz.rságot, ami ma csak így fogta magát és ideömlött váratlanul. 

Voltam ma az orvosoknál, ahová időpontjaim voltak. Az ortopéd orvos szenzációsan jófej volt, nagyon kedves is. Megvizsgálta mindkét lábamat jó alaposan, szerencsére fizikai elváltozás nem tapintható. Azzal külön belopta magát a szívembe, hogy azt mondta, egyáltalán nem olyan vészes ez a lúdtalp, amilyennek én gondolom, teljesen átlagos. Meg is röntgeneztette a térdeimet, csak egy kismértékű porckopás látható. Porcerősítőt ajánlott, ha nyár végéig ez nem oldja meg, és nem szűnnek meg a panaszaim, akkor újra találkozunk, és akkor egy mri vizsgálatra is elküld. 

A nőgyógyász kevésbé volt szenzációs, igaz, egészen más korosztály is a két orvos. Az egy dolog, hogy kicsit belegázolt a lelkembe egy csúnyább megjegyzéssel rögtön a vizsgálat elején. Szerencsére azért azzal is foglalkozott, amiért mentem, de mellé még azért talált olyat is, amiről nem fogok írni, és még nem is tudok vele mit kezdeni. Ő az a fajta orvos volt, attól tök függetlenül, hogy mit mondott, vagy hogyan, akin látom, hogy tök jó szakember, de egyáltalán nem bánom, ha soha többé nem találkozunk. 

Arra érkeztünk haza, hogy tuti biztos, hogy nálunk van csőtörés, a bejövő víz csöveinek összeillesztésénél. Ami remek hír, mert ugye bontani kell, a nappaliban fel kell szedni egy részen a laminált padlót, feltörni a betont. Kaptam egy kisebb idegrohamot a hírre. Főleg amikor eszembe jutott, hogy azért nem lett az a rész kicserélve, mert a nagyapám nem engedte, hogy a vizesek az ő fürdőjükben is dolgozzanak (ott jön fel ez a cső). Most legalább muszáj, és minden sokkal nehezebb így. 

És aztán hogy mindenképpen felkerüljön az i-re a pont még Balázs bankkártyáját is le kellett tiltatni. Belefutottunk egy adathalász oldalba, ami olyan tökéletesen van megcsinálva, hogy egyikünknek sem tűnt fel. Sosem szoktuk egyébként az éles kártyát használni, van paypal is, revolut is erre a célra, de most valamiért (lehet hogy a napi sokkhatások miatt) azt adta meg. Szerencsére a bankunk intelligens, és azonnal blokkolta a kártyát, és nem tudtak egy forintot sem levenni. Nagyjából háromnegyed órás telefonos várakozás után le is lett tiltva, és megigényelte az újat helyette. 

Ennyi mára. Remélem ezzel meg is volt a bűvös hármas, és nyugodtabb télies napok jönnek. Na mondjuk azon már nem is kell gondolkodnom hogy takarítsak e holnap, mert ha jövő héten betont törnek, hát akkor lesz itt por bőven. 


2 megjegyzés:

  1. Akkor most másik nőgyógyászhoz fogsz menni? Vagy hogyan fog megoldódni a problémád? Jelezted neki, hogy nem ok, ahogyan kommunikál?

    VálaszTörlés
  2. Nem hangzik jól... Kitartást.

    VálaszTörlés