2021. okt. 27.

Szerda

 Van a facebookon egy karácsonyos csoport, ahol már egy ideje beindult az élet, és nap mint nap gyártják a szebbnêl szebb manókat, díszeket. Néha már viszket a tenyerem, hogy én is előszedjem a díszeket. Nézegettem pár webáruházat is, ahonnan rendelnék pár dolgot, de a családi béke érdekében egyelőre nem tettem. Senki nem osztozik az én manóimádatomban, és karácsonyi hangulat imádatomban. Illetve ez így nem igaz, mert amikor már a fények világítanak, az mindenkinek tetszik, csak az odavezető út, amiért nem rajonganak. Pénzt meg végképp nem akarnak ilyesmire költeni. Na persze nem aggódom, mert eddig is megjelentek itt mindenféle kellékek 

De közben folyamatosan gondolkodom azon is, hogy hova lehetne még egy csípős szekrényt tenni, meg hogy mit is tudnêk kezdeni a nappali tetőablak alatti részével, mert továbbra sem szeretem. Pedig minden adott lenne ahhoz, hogy akár az legyen a kedvenc helyem a lakásban. 

A szekrényeket is ideje lenne átpakolnom, vannak ott feleslegesen tárolt ruhák, meg kéne ezektől szabadulni. Pénteken itthon leszek, van arra a napra több verzió is a fejemben, de ugye attól is függ minden, hogy lesz e az oltásnak valami mellékhatása. Előfordulhat, hogy egész nap feküdni fogok, mint ahogy ez megtörtént már a második oltás után. De miután négyen is kapunk oltást, az is lehet, hogy a többieket kell majd ápolgatni. És természetesen az is lehet, hogy buzogni fog bennem a tettvàgy. 

Addig még holnap hajnalban dolgozni megyek, és itt sem fog ártani, ha buzog bennem a tettvàgy, mert van bőven tennivaló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése