2021. okt. 26.

Kedd

 A tegnapi és a mai nap felért simán négy nappal is, legalábbis tennivalók szempontjából. Nagyjából három ember helyett dolgozom, és természetesen Murphy úr is ott ólálkodik, mert folyamatosan történik valami, amit azonnal le kell reagálni, megoldást találni, stb, stb. Az biztos, hogy legalább az idő nagyon gyorsan telik emiatt. 

Megérkezett ma a csomagom a bonprixtől. Izgultam miatta, mert rendeltem egy dzsekit is, és nem voltam benne teljesen biztos, hogy a méretét jól sikerült belőni. Semmi extra, egy egyszerű fekete. Gondolkodtam valami színesebb verzión, mert tetszik egyébként másokon, de végül inkább maradtam ennél, mert szerintem azokban nem lennék teljesen én. Szeretem a feketét, és jól is áll nekem szerintem. Rendeltem két garbót is, az egyik sárga, a másik piros, úgyhogy azért lesz szín is néha rajtam. Szerencsére minden méret pont jó, nem kell visszaküldenem semmit (hogy utáltam volna).A dzseki jó meleg is, ami must már azért elkél. 

Rendeltem egy csősálar is, ilyenem még nem volt soha. Jó puha és meleg, remélhetőleg megtanulom hordani is. Mert pl azért nem hordok egy-két pulcsimat, mert a nyakam fázik benne. 

1 megjegyzés:

  1. Szerintem a feketével nagyon kell vigyázni, mert öregìt.
    Én is szeretem a feketét, de pl tudatoson nem veszek már fel fekete kabátot. Helyette sötétzöld, sötétkék.

    VálaszTörlés