2021. okt. 14.

Csütörtök

 A mai nap is korán kezdődött, hajnali ötkor már a munkahelyi asztalomnál ültem, és bőszen számoltam a reggeli statisztikához az adatokat. 

Ez a lendület kellett is egész nap, rengeteg dolgom volt. Mondjuk ilyenkor valahogy visz magával a lendület, és nem is érzem, hogy fáradt vagyok. Jó, néha vannak kisebb hullámvölgyek, de olyankor iszom egy kávét, és utána mehet is minden tovább. 

Patrik megérkezett Sevillából, hulla fáradtan, mert ma hajnalban sikerült csak ágyba kerülni, majd aztán négy óra alvás után indulni kellett. A repülőút jó hosszú volt, aludni nem tudott, úgyhogy mire fél ötkor felvettük a vasútállomáson, már szemmel láthatóan alig látott el kettőig. Kipakolt, evett, és aludt is estig. Gondolom most majd azért kell pár nap, amíg kipiheni ezt a pár napot, bár holnap már dolgozik. 

Azért az jó, hogy holnap már péntek, bár a hétvégénk.elég fura lesz, Balázs mindkét nap megy dolgozni, és mindkét nap délután van programunk is. Neki semmiképpen sem lesz pihentető ez a két nap. Szerencsére holnap viszont ő nem dolgozik, így kicsit tud pihenni is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése