2021. okt. 3.

Meccsnap

 Ma is meccsnap volt, Pakson. Már megvannak a jegyek kb két hete, de azért kicsit izgultunk, hogy vajon ezt is ki kell hagynunk, vagy ezen már ott tudunk lenni. Kicsit rezgett a léc, de szerencsére végül fent maradt a helyén, és elindultunk. 

Nem először járunk Pakson, és valamiért szeretünk ide jönni. Pedig nem feltétlenül vendégbarát a stadion, a vendégparkoló konkrétan a város szélén a kukoricaföld mellett van. Cserébe nem kevés autó fér itt el, mondjuk ide mindenki kocsival jön. Túl van már ez a stadion is a felújításon, de elég retro maradt, nem esett át azokon a ráncfelvarrásokon, amin a legtöbb társa. De éppen ez a kicsit "falusi báj" (a jelző pozitív, senkit nem bántok vele) teszi különlegessé. Itt is olyan népünnepély jellege van a Fradi meccseknek, a helyiek közül is nagyon sokan fradisták. Ami még vonzóvá teszi, hogy itt mindig arra lehet számítani, hogy lesz egy jó kis küzdős, hajtós meccs, ahol mindenki gólokat akar szerezni. 

Így volt ez ma is. Voltak gólok, volt elvett gól, volt visszavont sárga lap, volt tizenegyes, volt kiállítás, volt jó hangulatú szurkolás, és a végén lett egy 1:3-as végeredmény, így most a mi csapatunk megint ott van a tabellán, ahová való..az első helyen. 

Mi pedig megint szereztünk egy jó közös élményt, találkoztunk barátokkal, jól éreztük magunkat. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése