2021. okt. 24.

Meccsnap

 Ma sem olyan volt, mint kellett volna, egyáltalán nem olyan játékot láttunk, amiért érdemes ott fagyoskodni a lelátón. Ennek ellenére ott voltunk, igaz, kicsit megfogyatkoztva, mert Erik ma reggel úgy ébredt, hogy nem érzi jól magát, fáj mindene, Roland pedig köhög. Így ők azt a bölcs döntést hozták, hogy nem jönnek. Elvileg ugye mindenki oltott, aki meccsre jár, és minden alkalommal ellenőrzik is a kártyát rendesen, de az ördög egy ideje nem alszik. És ha csak egy sima megfázás, arra sem hiányzott volna még az esti nulla fok körüli hőmérséklet. Egy gólnélküli döntetlenért meg nem is érte volna meg (mondjuk ezt előre nem tudhattuk) 

Én igyekeztem minden házimunkàval végezni a meccs előtt, rekordidő alatt mostam fel és pakoltam el a mosott ruhákat. Nagyon utáltam volna, ha itt marad, inkább összekaptam magam. 

A meccs előtt viszont hatalmas sikerélményem volt, mert a nap szurkolója játékot ezúttal én nyertem meg. A telefonom képernyőjén villogott, hogy te lettél kisorsolva, az Aréna kivetítőjén ott volt a nevem, és még fel sem fogtam, már írtak is páran a messengeren azok közül váz ismerősök közül, akik ott voltak, hogy gratuláljanak. Rég nyertem már fradis játékon, és tök jó érzés volt. A következő hazai meccsen (gondolom nem az El meccs, hanem bajnoki) a VIP szektorba van jegyem másodmagammal. 





1 megjegyzés:

  1. De jó, de jóóóó! Gratulálok :) ! Ott néha a fiúk is előferdülnek, de soha nem tudni mikor lesz ehhez szerencséjük :) ... De a lényeg, hogy tök jó, hogy TE nyertél :) !!!

    VálaszTörlés