2021. júl. 1.

Első nap

 Ami tulajdonképpen a mínusz egyedik nap, mert az eredeti tervek szerint csak holnap jöttünk volna. Azt meg tudtuk akkor is, amikor végül módosult a dátum, hogy Balázsnak ma még dolgozni kell innen. Volt olyan verzió is, hogy még ma vissza kell mennünk dolgozni, de szerencsére ezt azért megúsztuk. Illetve nekem nem lett volna muszáj, de ha Balázsnak menni kellett volna, akkor természetesen szolidaritást vállaltam volna vele, és én is megyek. 

Na szóval nagy terveink nem voltak mára, épp a munka miatt. Mondhatnám, hogy szinte unatkoztam is, de persze azt azért nem..és van még bőven időnk mindenre. 

Arra már nem is emlékszem, hogy írtam e, hogy Patrik nem jött velünk. Szombaton repülnek Berlinbe, arra a nyereményútra, amit még ősszel nyert azon a vetélkedőn, ami után olyan népszerű volt napokig a különféle médiumokban. Annak nem sok értelme lett volna, hogy tegnap lejön, ma visszavonatozik a pcr tesztre, aztán megint visszajön, és holnap este hazamegy, hogy szombat délelőtt nehogy lekésse a repülőt. Furcsa egyébként, de valószínűleg egyre többször lesz ilyen. Végtére is 22 éves lesz ebben a hónapban. Jön majd, amikor hazaérnek illetve másnap várhatóan, mert éjfél előtt fél órával érkeznek majd a repülőtérre. Zsófit is várjuk, ha sikerül neki lejutni, de majd ez is alakul. 

A kánikula elműlt, úgy tűnik, itt este már szükség volt kardigánra is, a szél jól lehűtötte a levegőt. Nem mondom, hogy örülök ennek, de hát legyen másoknak is jó, ne csak nekem. 


6 megjegyzés:

  1. Hahó! De jó nektek, hogy már ott vagytok! Képzeld bezárt a Flamingó , hol fogtok enni? Ha találsz valami jó menüs helyet írd meg feltétlenül, mi majd egy hónap múlva leszünk ott augusztus első hetében.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Igen, mi is láttuk már fb-on a hírt. Rendben, írok majd róla, hogy sikerült megoldani.

      Törlés
  2. Szuper, hogy már nyaraltok :) ! A Balcsi mindig az egyik, ha nem a legjobb hely :) , még hűvösebb időben is, jó pihenést Nektek :) !!!

    VálaszTörlés
  3. Biztos tényleg egyre többet lesz ilyen, de hát egyébként úgy szeretnek veletek lenni a fiúk, pedig akkorák már! Ennél nagyobb szülői elismerés nem kell (és a nem b.szogatás eredménye) szerintem. Érezzétek jól magatokat, nagyon megérdemlitek. Szinte izgatottan várom én is minden évben, hogy menjetek, mert ilyenkor veletek nyaralok egy picit én is. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen, örülök, hogy te is velünk nyaralsz ilyenkor.

      Törlés