2021. júl. 15.

Utolsó előtti

 napja ez már a nyaralásnak, holnap még ugyan itt leszünk a nap nagy részében, de már otthon alszunk majd. 

Az idén sokkal kevesebbet kirándultunk, mint pl tavaly, de az idén sok év után az első naptól az utolsóig strandoltunk minden nap, sőt, voltak napok, amikor rengeteg időt töltöttünk a vízben. Annak ellenére, hogy nagyon korán jöttünk, egy szavunk sem lehet a nyárra..nincs is. Elárulom, olyan színem van, amilyen már rég nem volt, pedig direktben egy percet sem napoztam. Kipihentük magunkat, legalábbis agyilag mindenképpen, a sok (vagy inkább rengeteg) sétát meg majd kipihenjük otthon. Igaz, sokkal jobban tennénk, ha inkább otthon is sétálnànk naponta ennyit, biztosan jó tenne. 😊 

A gyerekeink is továbbra is szeretnek itt lenni, Patrik még úgy is itt van velünk, hogy ő közben dolgozik, ennyi szabadsága nincsen, meg egyébként is home officeban dolgoznak még (év végéig biztosan így is marad) Néha emiatt ő később csatlakozott hozzánk a strandon, vagy ebéd közben fülében volt a fülhallgató, mert épp megbeszélés volt, de ez nem rontott semmit az együttlétek örömén. 

Titkon még reménykedünk abban, hogy úgy, mint tavaly, az idén is lesz lehetőségünk szeptemberben visszajönni még pár napra, de ezt majd meglátjuk. 

Mai fotók, csak mert itt mindig találni valami szépet, vagy aranyosat, vagy olyat, amire emlékezni szeretnénk később is. 











6 megjegyzés:

  1. Ismét kiélveztétek a nyaralást. Jó volt olvasni a napi beszámolókat. Olyan család vagytok, ami szuperül működik és ez a ti érdemetek.

    VálaszTörlés
  2. Ó, már el is telt :-( Nagyon gyorsan elszaladt az idő. Ami nekünk csak jó, mert mi viszont szombaton megyünk megint! Szóval megint váltjuk egymást :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát ezt jól összehozzuk. De legalább mindig van ott valaki, aki Balaton imádó. 😊 Érezzétek jól magatokat.

      Törlés
  3. Nagyon jó volt, még olvasni is ezeket a szuper élményeket, amiket együtt átéltek :) ! Jó lesz ezekre emlékezni, főleg, hogy mindig együtt nyaraltok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezek nagyon jó élmények így együtt. Titkos vágyam, hogy majd egyszer valamikor az is eljön, hogy a gyerekeink és a menyeink mellett az unokáink is velünk lesznek.

      Törlés