2021. júl. 3.

Ma csak..







 ..itt voltunk helyben, délelőtt is sétáltunk egy nagyot, akkor még ugyan gondolkodtunk valami kiránduláson is, úgy tűnt, mégsem lesz olyan jó idő, mint amit ígértek. De aztán már ebéd után érződött, hogy nem lesz itt baj, jó idő lesz. Még a strandot is kiprópáltuk. Mi, negyven felettiek még csak bokáig, térdig bírtuk, ez a tegnapi szél jól átkeverte és lehűtötte a vizet, de a nálunk jóval fiatalabbak gond nêlkül élvezték ezt így is. Na de mi addig jól elvoltunk a parton, nem unatkoztunk egy percre sem. 

Este a kikötőben voltunk, megnéztük, ahogy elmegy a Szigliget Révfülöpre, aztán, ahogy a Regatta megérkezik ugyanonnan, végigsétáltuk a Platán teret, megnéztük az új kajás bódékat, és meg is beszéltük, hogy ki fogjuk őket próbálni. 

Készültek minden telefonnal mindenféle képek megint, a sajátjaimból tudok mutatni...(ahogy azt már láttátok is, mert már megint nem oda tette a képeket, ahová eredetileg szántam) 

Mától megint velem van mindkét lábamon ez a napallergia, vagy mi. Velem kapcsolatban elég nonszensz ez a szó, de hát ez van..úgy látszik az érzéseim eléggé egyoldalúak a napsütéssel kapcsolatban, valahogy nem viszonozza azzal, hogy pl egy-két nap alatt szép barnára varázsolódjak.

Helyette van ez: (de nem tántorít ez el semmitől)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése