2024. febr. 25.

Vasárnap

 Az így pár nap után már biztos, hogy nagyon jó döntés volt ez a szőnyegmentesítés. Egészen más levegő van a szobákban, sokkal jobb. Úgy tűnik, valamennyivel kevesebb a por is, ami ráadásul sokkal gyorsabban és hatékonyabban eltüntethető egy porszívózással. Roli már most sokkal kevesebbszer fújja az orrát, pedig egy ideje már borzasztóan sokszor (és nagyon idegesítően) trombitált. 

Ma sétáltunk egyet délelőtt a boltba, aztán végül, mivel Balázs és Roli visszavitték a két bontatlan csomag laminált padlót a Diego-ba, a Burger King főzte az ebédünket. Na jó, nem teljes egészében, mert csak szendvicset hoztak, amihez az airfryerben sütöttem krumplit, Balázsnak hús is ott sült, ő nemigen eszik ilyen helyről, vagy legalábbis nagyon ritkán. De jó volt így is, szeretem az ilyen gyorsan elkészülő ebédeket. 

Délután megcsináltam a szokásos vasárnap délutáni takarítást, végre a könyveket is visszapakoltam a helyükre. 

Meccsnap is volt, nem is akármilyen. Most csak tévén keresztül drukkoltunk, de a csütörtöki csalódottság után alaposan kárpótoltak mindenkit. Öt gólt rúgtunk Újpesten. Ez a győzelem mindig édesebb az összes többinél. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése