2024. febr. 6.

Meccsnap

 Úgy voltunk ezzel a mai első hazai fordulóval, hogy vártuk is, meg nem is. Vártuk, persze, mert meccsre menni mindig jó, de hát kedd este nyolckor kezdeni az azért kicsit nyűgös tud lenni. Na és hozzá társult még, hogy Roli már vörösre fújta az orrát. Nem volt nagyon rosszul, nem merült fel, hogy kihagyná a meccset, de hát ebből még bármi lehet majd. 

Ilyen előzmények után arra érkeztünk a stadionhoz, hogy nem működnek a beléptető kapuk. Aztán működni kezdtek, bejutottunk, kivéve Rolit. Nagyjából negyed óra tökölődés után érkezett egy valaki, akit mindenki várt már, mint a messiást, egy darab pda-val. Ő volt a helyzetmegoldó ember ma este. A helyzetet nem tudta könnyen megoldani, de legalább megtudtuk, hogy a hibát az okozza, hogy újítottak a beléptető kapukon, de egy tíz évvel ezelőtti frissítést töltöttek vissza (wtf?), így az időközben felnőtt Rolit egy gyerek bérlettel keresett a rendszer, és nem fogadta el, hogy ő bizony beszkennelve akat bejutni. Szerencsére megoldották a problémát a pénztárban, és bejutott. 

Kár is lett volna ezt a ma estét kihagyni, mert nem csak a kivetítőn volt meglepi Balázsnak, de még ráadásul 5:1-re nyertünk is. Nem csak a pda-val felszerelkezett ember volt helyzetmegoldó ma este, hanem a 19-es mezt viselő Varga Barna is, aki az ötből négy gólt szerzett. Illetve tulajdonképpen ötöt, de egyet elvett a videobíró, és még adott egy gólpasszt is. Emlékezetes meccs volt, az biztos. 




1 megjegyzés: